Kurumsal Yönetişim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı

Home / Haberler / Kurumsal Yönetişim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı

20.02.2019 tarihinde Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Mustafa BERKTAŞ’ın,Rektör Yardımcılarımızın,tüm akademik ve idari personellerin katılımlarıyla  Kurumsal Yönetişim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizin kalite yolculuğunun miladı olarak kabul edilen bu toplantıda;

Sayın Rektörümüz, kalite konusundaki kararlı duruşunu tüm personellerimizle paylaşmış ve kurum lideri olarak her zaman bu sürecin destekçisi olacağının altını çizmiştir. Kalite Koordinatörlüğümüzün bağlı bulunduğu Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Ahmet Emin ERBAYCU ise Kalite Yönetişim Sisteminin geliştirilmesinde bir hikayemizin olmasını vurgulamış, Üniversitemizin kendi hikayesini oluşturduğu bu yolculukta görev almanın tarihi öneminden bahsetmiştir. Son olarak Kalite Koordinatörlüğümüz adına konuşma yapan koordinatörümüz Doç.Dr.Umut Sanem ÇİTÇİ tüm personellerimizle Kurumsal Yönetişim Sisteminin inşasındaki yol haritamızı paylaşmıştır.

Tüm katılımcılarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.